Rådgivning

Rådgivning

Vi tilbyder HaveRådgivning i Nibe og Aalborg :

 • Hvordan du selv anlægger din indkørsel eller terrasse korrekt.


 • Hvordan du anlægger en flot have med minimal vedligehold.

  Hvis du gerne vil have en have med en masse blomstrende bede,
  men som mange andre bare hader det der med at luge ukrudt deri.


 • Hjælp til at gøre haven mere dyrelivs- og insekt venlig.

  Hjælper du dyre- og insekt livet, hjælper du faktisk også dig selv, fuglene spiser de trælse insekter som myg og fluer, og de gode insekter som f.eks. mariehøns og guldøjer holder bladlusene væk fra dine frugtbuske og træer.


 • Før du bygger hus!

  Alt det Du BØR vide inden du bare sige OK til byggefirmaet,
  og som med garanti vil spare dig for mange tusinde kroner når huset står færdigt og du endelig skal igang med haven!
  LÆS MERE...

Før du bygger hus, fortsat...Jeg har gennem mine godt 20 år været ude hos mange hundrede kunder, enten at anlægge en ny have for dem eller for at tegning en for dem.

Det der forundre mig, er hvor "dårlig" rådgivning, eller mangel på samme, der 9 ud af 10 gange har været fra det der burde være bygherrenes rådgivere, nemlig byggefirmaerne, selv hos nogle af de bedst betroede.


Utallige gange  har jeg fortalt mine kunder, at hvis de nu havde vidst bedre, eller var blevet rådgivet ordentlig fra start herom, så ville de have kunnet spare ufattelige mange penge og tid, på at lave noget om, som fra start af egentlig burde have være lige til.


En enkelt ting som ville have krævet en lille ændring på tegningen, og måske en lille skrivelse herom, har i mange tilfælde kostet kunderne lige fra et par tusinde kroner pr. "fejl" der skulle rettes, til op over 50.000 kroner ekstra,  fordi det nu ikke kan laves på den lette måde og der ingen vej er udenom det, andet end at lave "lortet" om og så få det lavet på den rigtige måde, en gang til...


Står DU/I og skal igang med at bygge, og har i slet INGEN idé om hvad man skal være obs på, for at det ikke skal gå hen og blive fordyrende at lave haven bagefter, så kontakt mig gerne for et møde, hellere i går end i dag, og jeg vil med garanti kunne komme med ting som hverken i har tænkt på, eller er blevet spurgt om fra jeres byggefirma.


Et "Nybygger-møde" koster 5.000,00 inkl. moms og tager typisk   en 2-4 timer, og hvis du nu tænker at det lyder som mange penge for et møde, så  kan jeg sige at prisen for mødet er fastsat efter at det som minimum svarer til halvdelen af hvad det ellers ville have kostet , ved ikke at have  modtage et par af de eksempler og råd, som jeg kan rådføre jer om, råd som i skal være obs på inden jeres husbyggeri går i gang, dvs. inden der overhovedet graves på matriklen, men jeg tør da også næsten godt at satse på at vi snakker 10.000, 20.000 eller endda over 30.000,00 sparet herved, som minimum.


Giv mig et kald på 96 97 90 90 for at aftale nærmere om et rådgivningsmøde, hvor jeg med garanti kan spare jer for  unødvendige udgifter til et ny haveanlæg.